български / english
 
за нас деиност централни ръководни органи регионални колегии регистър кариера контакти портал FAQ списание
 

новини

 

нормативни актове

 

светът на фармацията

 

галерия

 

полезни връзки:: карта на сайта ::
Untitled Document
forum

site privacy statement


брой активни посетители:
online : 3    all guests: 24963


последна актуализация:
2013-01-11 13:30:19rss new RSS новини от БФС

Моето мнение за работата на БФС
Съобщения на УС на БФС
Становища на УС на БФС
Новини от България
Новини от Света
Медиите за БФС
Регистър на издадените становища за разкриване на аптека
Моето мнение за работата на БФС
Решения на УС на БФС
Покани и протоколи от заседания на УС на БФС
Новини от ИАЛ
Съобщения
НАВРЕМЕННАТА И ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БФС ЧРЕЗ ОФИЦИАЛНАТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА БФС Е ОТГОВОРНОСТ НА УС НА БФС

 Уважаеми Колеги,

Във връзка с появили се спекулации след проведения III-ти Конгрес на БФС относно функционирането на официалната интернет страница на БФС Ви информирам за следното:

- Официалната интернет страница на БФС съществува повече от две  години с постоянно увеличаващи се  тематични потребители - магистър фармацевти и има утвърдени позиции на сериозна интернет медия със специализирана и професионална тематика. Посещаемостта на сайта бележи постоянен ръст, като в момента статистиката/by Google/ показва средно над 5 000 посещения месечно само от магистър фармацевти и над 20 000 посетени страници месечно. Средно магистър фармацевтите, потребители  на сайта на БФС са повече от потребителите  на коя да е друга специализирана  интернет медия с такъв характер.

- Интернет страницата на БФС със съответните домейни www.bphu.eu, www.bphu.org , www.bphu.bg са регистрирани от мен на името на БФС и са собственост на БФС от 2007 година. За поддръжката на тези домейни чрез Председателят на УС на БФС, БФС заплаща ежегодно съответните такси срещу издадени фактури на името на БФС.

-Хостинга на интернет страницата на БФС е регистриран от мен на името на БФС  от 2007 година. За поддръжката му чрез Председателят на УС на БФС, БФС заплаща ежегодно съответните такси срещу издадени фактури на името на БФС.

-Към настоящия момент технически достъп до контролния и административния панел на хостинга и интернет страницата на БФС имат само две лица – аз /по решение на УС на БФС-бивш/ и IT-специалист, който има официален сключен договор с БФС.

-До 11.03.2010 г. цялата информация, която е била изпращана от Председателя на УС на БФС и от Централните комисии на БФС за качване на интернет страницата на БФС е била публикувана почти незабавно.

-Във връзка с настъпилите промени в УС на БФС след III-тия Конгрес на БФС, на 09.03.2010г. Председателят на УС на БФС, Зам.председателите на УС на БФС, Главният Секретар на УС на БФС и членове на новия УС и Централните комисии получиха писменна молба от мен да ме информират в кратък срок за лицето, което ще администрира в бъдеще интернет страницата на БФС с цел да му бъдат предадени необходимите данни за достъп до контролния и административния панели.Същите колеги бяха уведомени, че дотогава аз ще имам възможност да продължавам да публикувам на интернет страницата на БФС  изпратената от Председателя на УС на БФС  и Централните комисии информация, предназначена за нея и членовете на БФС.

-Към настоящия момент аз нямам никакъв отговор на моето писмо от УС на БФС.

-От 11.03.2010г. до настоящия момент аз не съм получил каквато и да било и от който и да било от УС на БФС/нов/ и Централни комисии информация, предназначена за интернет страницата на БФС и за членовете на БФС.Поради тази причина от 11.03.2010г официалната интернет страница на БФС не се опреснява и в някои аспекти вече не е актуална.

Благодаря на всички колеги от УС на БФС/бивш/ за гласуваното доверие за разработването на официалната интернет страница на БФС !

Благодаря на всички колеги, които допринесоха за изграждането и развитието на официалната интернет страница на БФС до момента !

Искрено се надявам новото ръководство на БФС да подобри във всички възможни аспекти официалната интернет страница на БФС и им желая успех!

С Уважение:

маг.фарм. Руен Иванов

23.03.2010г.

  прочети / остави коментар по темата

Работата на националното и регионалните ръководства на БФС - мнения и становища

 Уважаеми Колеги,

За оперативното ръководство на БФС е много важно да научи вашите мнения за работата си, за работата на РФК и за проблемите, които вълнуват членовете на БФС.

Експертната оценка за работата на една организация и оценката на членовете и рядко съвпадат. Чрез този форум УС на БФС ще се опита да намери обективен отговор на случващото се  в съсловието, както и за нагласите на съюзните членове.

Ние ще бъдем благодарни да проявите ангажираност и да участвате с ваши обективни, аргументирани становища и мнения по работата както на УС на БФС и комисии, така и по работата на структурите на РФК и не на последно място по действията на членовете на БФС. Вашите мнения ще бъдат барометър за вашата удовлетвореност от работата на централното и регионалните ръководства, както и ще доведат до подобряване на комуникацията и доверието.

УС на БФС

  прочети / остави коментар по темата  за нас :: дейност :: УС на БФС :: РФК :: регистър :: кариера :: контакти :: портал :: FAQ :: Сп."Български фармацевт"  
направи BPhU своя начална страница Bulgarian Pharmaceutical Union footer
home e-mail print