български / english
 
за нас деиност централни ръководни органи регионални колегии регистър кариера контакти портал FAQ списание
 

новини

 

нормативни актове

 

светът на фармацията

 

галерия

 

полезни връзки:: карта на сайта ::
Untitled Document
forum

site privacy statement


брой активни посетители:
online : 17    all guests: 59668


последна актуализация:
2013-01-11 13:30:19rss new RSS новини от БФС

Съобщения на УС на БФС
Съобщения на УС на БФС
Становища на УС на БФС
Новини от България
Новини от Света
Медиите за БФС
Регистър на издадените становища за разкриване на аптека
Моето мнение за работата на БФС
Решения на УС на БФС
Покани и протоколи от заседания на УС на БФС
Новини от ИАЛ
Съобщения
Покана от РФК Пловдив

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Регионалната фармацевтична колегия на БФС – гр. Пловдив, като домакин на тазгодишните „Български фармацевтични дни", организирани от БФС, Ви кани най-сърдечно да посрещнем заедно професионалния си празник.

Дните на фармацията през годините се превърнаха в традиция и наш дълг е да съхраним и развием това наше хубаво начинание.

То е чудесен повод за срещи с приятели и състуденти, както и начало на нови приятелства. То е време и място, даващи ни възможността да се докоснем до новостите и новите идеи.

То ще ни позволи да обсъдим сериозно проблемите на професията ни, а също и да потърсим заедно пътищата за тяхното решаване.

За нас тази година е по-особена, тя е забележителна с това, че ще мине под знака на обединението. Сега ние всички сме една общност, независимо от това, че областите, в които се реализираме, са различни, независимо от ярката индивидуалност на всеки един от нас.

Нека всички заедно с много настроение да уважим хубавия си празник!

И само от нас зависи да празнуваме така, както само ние умеем да го правим.

Чакаме Ви с нетърпение и много ще Ви се зарадваме.

РФК на БФС – гр. Пловдив

  прочети / остави коментар по темата

Български фармацевтични дни'2007

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2007ПЛОВДИВ -„ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР"

23-24 ЮНИ

Уважаеми Колеги,

Във връзка с провеждането на „Български фармацевтичини дни'2007" в гр.Пловдив ,Ви информирам по-подробно за програмата на форума и бонификациите,които ще получат всички участващи маг.фармацевти, членове на БФС :

Програма - 23.06.2007 г.

Симпозиум с пленарно заседание на тема "Българска фармация с европейски стандарти", 23.06.07г. от 13.00 до 18.00 ч. в палата № 6 - осигурен гардероб,места за регистрация, кафе пауза. Регистрация от 12.00 ч.,карта за участие

Програма по часове за 23.06.2007г. Пленарна зала

12.00 - 13.00 Регистрация

13.00-13.15 Откриване , маг.фарм. Мирослав Ненчев

13.15-13.45 Приветствия /Г-н Руденко Йорданов,г-н Лъчезар Иванов,Проф.Николов и др./

13.45-14.30 Лъчезар Иванов и Руденко Йорданов /приветствие/

14.30-15.00 маг.фарм. Леополд Шмудермайер – Вицепрезидент на Австрийската фармацевтична камара.Тема:Дейността на Австрийската аптека и проблеми и предизвикателства в ЕС. /обсъждане/

15.00 -15.30 маг.фарм.Андре Люпаз - Вицепрезидент на УС на Френската фармацевтична камара.Тема :"Структура,организация,ценообразуване в лекарствоснаббяването на Франция"/обсъждания/

15.30-16.00 Кафе пауза

16.00-16.20 Д-р Емил Христов – И.Д. ИАЛ, Тема„Нови моменти в регулацията след приемане на ЗЛПХМ"

16.20-16.50 Асена Стоименова Тема : ДАП /обсъждане/

16.50-17.20 Огнян Медаров Тема : Етичен кодекс /обсъждане/

17.20- 18.00 Председатели на РФК за изказвания

Изложба на продукти и услуги, свързани с фармацията –от 12.00ч до18.00 ч.,Палата № 6

„Бал на магистър фармацевтите" – от 20.00ч. до 04.00ч., Палата № 3, 1500 седящи места, „шведска маса", кетъринг, сцена, дансинг, Забавна програма на живо,награди,DJ.

Забележка : При заявено желание след форума всеки член на БФС ще получи запис VCD или DVD запис на бала.

Ще бъдат раздадени следните награди: производител на годината; дистрибутор на годината; регионална фармацевтична колегия на годината; магистър фармацевт на годината; за принос във фармацията; медия на годината;журналист на годината;лекарствен продукт, отпускан без лекарско предписание; лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание;добавка към храненето; продукт на растителна основа.

/Настаняване в хотел"Санкт Петербург" – от 11.00 ч. до 12.30 ч./

Програма - 24.06.2007 г./Лекции и презентации/

Представяне на продукти и услуги – от 10.00ч до 15.00ч. в Палата №6 ет.2,зала Север и Юг

Изложба на продукти и услуги, свързани с фармацията –от 10.00ч до15.00 ч.,Палата № 6

Забележка: Всички зали са климатизирани. Режима за достъп в залите на проявата ще бъде само с карта за участие.

ВАЖНО !

Във връзка с учредяването на БФС и задължението за непрекъснато професионално и продължаващо обучение на маг.фармацевтите в три годишни модули,като първата година е 2007 г, за участието в „Български фармацевтичини дни'2007" ,членовете на БФС ще получат 4 кредитни точки за участието си на 23-24.06.2007 г. във форума и по 1 кредитна точка за участието им във всяка лекция на 24.06.2007г. в зали „Юг" и „Север" на Палата №6.

Удостоверенията за присъствие, ще се издадат по списъка с членовете,записали се на местата за регистрация и по закупени карти за участие.

Получените кредитни точки ще са необходим елемент при желание за продължаване на професионалната кариера на всеки маг.фармацевт.

Всички участници,членове на БФС в „Български фармацевтичини дни'2007" ще получат първи „Кодекса за професионална етика на маг.фармацевтите" и „Правилата за добра аптечна практика" и ще могат да го обсъдят.

При организирано посещение от съответните РФК, транспортните разходи ще бъдат поети от средствата,които има на разположение в УС на БФС .

Ние сме убедени , че членовете на БФС ще изразят чрез участието си в „Български фармацевтични дни' 2007 своята подкрепа, отговорност и съпричастност към първите общи стъпки на нашият съюз, както и желаното от нас единство.

ОРГАНИЗАЦИЯ ПО ЗАПИСВАНЕ И УЧАСТИЕ

При Членовете на УС на РФК на БФС. Председателите на РФК изпращат точен списък с потвърдилите участието си колеги до 15.06.2007г.Списъците са разделени на две части – колеги,желаещи да ползват хотелска база и нежелаещи. До момента е ангажиран четири звездия хотел"Санкт Петербург". В нощувката е включена закуска и безплатно ползване на „Аква парк"При желание за фактура, за всеки участник се изписват необходимите данни за фактурата.Те ще бъдат издадени от БФС в последствие и ще бъдат изпратени на Председателите на РФК. Председателите на РФК организират събирането на сумите за участие и при съответствие с изпратения списък, превеждат сумите по сметката на БФС:пълен достъп и участие без ползване на хотел – 50 лв., пълен достъп и участие с ползване на хотел – 90 лв. До 5 дни след превода,Председателите на РФК получават лично или с куриер броя заплатени карти за участие.

Тази карта Ви позволява достъп до всички мероприятия,включени в „Български фармацевтични дни'2007". Моля, съхранявайте я ! Без нея достъпа би бил невъзможен ! При проблеми,моля да се свържете с организаторите на форума.

При незаето присъствие до датата на форума,на 23.06.2007г. на местата за регистрация на участниците ще бъдат на разположение пропуски само за пълен достъп и участие без ползване на хотел с единична цена 60.00 лв.

На мястото на регистрация ще бъде организиран гардероб , който може да се използва и за поставяне на чантите с рекламни атрибути,предоставени от изложителите и БФС с цел по-свободно придвижване.

До скоро в Пловдив !

Руен Иванов

Зам.Председател на УС на БФС

  прочети / остави коментар по темата

първа страница предишна страница следваща страница последна страница


  за нас :: дейност :: УС на БФС :: РФК :: регистър :: кариера :: контакти :: портал :: FAQ :: Сп."Български фармацевт"  
направи BPhU своя начална страница Bulgarian Pharmaceutical Union footer
home e-mail print