български / english
 
за нас деиност централни ръководни органи регионални колегии регистър кариера контакти портал FAQ списание
 

архив

 

абонамент

 

редакционен екип

 

условия за реклама


:: карта на сайта ::

Untitled Document
forum

site privacy statement


брой активни посетители:
online : 19    all guests: 4482


последна актуализация:
2007-12-06 14:02:29rss new RSS новини от БФС

условия за реклама

Уважаеми Рекламодатели,

Екипът на сп."Български фармацевт" конструктивно и с желание ще Ви помогне в избора и публикуването на рекламни форми според Вашите желания и възможности.
Моля, прочетете внимателно Общите условия за реклама в нашето издание.

 


 

Общи условия за публикуване на реклами в списание

"Български фармацевт"

 

 1. Договорите за реклама се подписват в редакцията на списанието и влизат в сила от датата на първата заявена публикация.
 2. Договорите за реклама се сключват съобразно действащата в момента на подписването рекламна тарифа на сп. "Български фармацевт".
 3. БФС си запазва правото за промени по рекламната тарифа, като се задължава да уведоми своите контрагенти за направените такива.
 4. В договорите за реклама се определя договореният процент отстъпка.
 5. Договорите за реклама се сключват или за обем, или за брой публикации.
  Подписаните договори за реклама за обем не могат да се трансформират в такива за брой публикации.
 6. Ако рекламодателят не изпълни договорените обеми или бройки публикации, договорената отстъпка се преизчислява съобразно действащата рекламна тарифа.
 7. Рекламодателят се задължава да заяви исканата от него реклама в писмен вид с подробно описани параметри - обем, размер, брой публикации, цветност, дата на публикуване, позиция и договорена отстъпка.
  За публикации за повече от една дата приложено се подава и медия план.
 8. Рекламодателят се задължава да представи на редакционния екип на сп. "Български фармацевт" всички необходими за отпечатването на рекламата материали, придружени с цветна разпечатка. Рекламодателят носи отговорност за верността на представените разпечатки.
 9. Рекламодателят е длъжен да предостави на редакционния екип на сп."Български фармацевт" всички необходими лицензии и разрешителни за рекламирания продукт или услуга, в случай че са обект на интелектуална собственост или изискват одобрение.
 10. Ако по преценка на редакционния екип на сп."Български фармацевт" рекламата на външен вид не прилича на реклама поради редакционното си оформление, то тя следва да има в горния си десен ъгъл заглавие "платено съобщение" или "реклама" и следва да бъде калкулирана по тарифите за PR публикация.
 11. Редакционният екип на сп."Български фармацевт" има право да откаже публикуването на реклами, предоставени от рекламодателя, в случай че те съдържат послание или информация, които представляват нарушение на правни норми от законодателството на страната. В този случай " редакционния екип на сп."Български фармацевт" не носи отговорност и не дължи обезщетение за неизпълнение на договора.
 12. Рекламодателят е длъжен да предоставя всички материали, необходими за отпечатването на рекламата, не по-късно от 30 дни преди датата на публикацията. Редакционния екип на сп."Български фармацевт" си запазва правото да връща на рекламодателя некачествени печатни материали и файлове, които възпрепятстват отпечатването на рекламата, в срок, в който е възможно те да бъдат подменени. Ако до отпечатването на съответния брой няма достатъчен по преценка на редакционния екип на сп."Български фармацевт" срок за подмяна, рекламата не се отпечатва, като в този случай редакционния екип на сп."Български фармацевт" не носи никаква отговорност към рекламодателя.
 13. Редакционния екип на сп."Български фармацевт" гарантира за рекламите обичайното за списанието качество на печат, което е възможно в рамките на качеството на предоставените от рекламодателят материали за печат.
 14. Рекламодателят има право на намаление на цената или компенсиране с повторно отпечатване на заявената реклама в случай на частична или пълна нечетливост, невярно или непълно отпечатване на рекламата по вина на редакционния екип на сп."Български фармацевт".
 15. Технически изисквания за готови реклами:
  • експонация 1270 dpi/100 lpi
  • готови реклами на файл от типа .tif или .eps /съвместими с Adobe Illustrator 10/
  • текст - Използваните шрифтове да бъдат конвертирани в криви.
  • цветове - CMYK
 16. Цените за реклама са съобразно действащата рекламна тарифа.
 17. При пълно авансово плащане на заявената реклама рекламодателят може да ползва допълнителна отстъпка от 2% при условия, упоменати изрично в договора.
 18. Рекламодателят е длъжен да заплати използваните от него площи за реклама до 10 дни преди публикуването и.
 19. В договора за реклама се посочва план на плащанията, ако няма изрична договорка за разсрочено плащане.

Ценова листа - реклама..Price.list.Bulgarian.pharmacist.doc

Размери рекламни карета..Razmeri.reklamni.kareta.pdf

 
  за нас :: дейност :: УС на БФС :: РФК :: регистър :: кариера :: контакти :: портал :: FAQ :: Сп."Български фармацевт"  
направи BPhU своя начална страница Bulgarian Pharmaceutical Union footer
home e-mail print